Adverteren op DuurzaamBedrijfsleven

Adverteren op DuurzaamBedrijfsleven

Het perfecte kanaal voor exposure onder professionals

DuurzaamBedrijfsleven biedt geïnteresseerde en passende adverteerders optimale mogelijkheden om hun producten en diensten aan te prijzen.

Over DuurzaamBedrijfsleven

DuurzaamBedrijfsleven is het grootste onafhankelijke platform over duurzaam ondernemen, innovatie en cleantech in Nederland. Dagelijks levert onze redactie een compleet overzicht van nieuws en achtergronden over de kansen die duurzaam ondernemen biedt. We geven professionals een handelingsperspectief vanuit economische realiteit. Onze doelgroep is veel breder dan alleen CSR-managers binnen bedrijven; alle professionals binnen bedrijven hebben onze focus.

Het bereik van DuurzaamBedrijfsleven

Online bereiken wij maandelijks meer dan 100.000 bezoekers met een volledig overzicht van het laatste nieuws, concrete voorbeelden en diepgaande analyses van duurzame ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Offline staat het sector-overstijgend delen van kennis en ervaringen centraal. We verbinden onze lezers, partners en de rest van ons netwerk om zakendoen te vergemakkelijken en duurzame innovatie te versnellen. Professionals kunnen daardoor direct tot de kern van de zaak doordringen en geboden kansen in duurzaamheid vertalen naar acties.

Doelgroep van DuurzaamBedrijfsleven

Dagelijks plaatst onze redactie een volledig overzicht van nieuws en achtergronden op DuurzaamBedrijfsleven.nl. Onze redactie van specialisten dekt 12 sectoren uit het bedrijfsleven. Onze lezers zijn voor het overgrote deel hoger opgeleid (87 procent). Acht op de tien lezers zijn werkzaam in het bedrijfsleven en 58 procent heeft een beslissingsbevoegde positie.

Mogelijkheden voor adverteren en partnerschappen

DuurzaamBedrijfsleven biedt adverteerders een pakket op maat. Banners kunnen we met hoge of lage frequentie laten verschijnen bovenaan de pagina’s of in de kolommen van onze website. Daarnaast werken we met Partners: ondernemingen die duurzaamheid als een van de belangrijkste thema’s in het bedrijfsleven hebben betiteld en zelf aanjager in duurzaam ondernemen zijn. Onze partners zien in dat onafhankelijke nieuwskanalen nodig zijn om verduurzaming in het bedrijfsleven te versnellen. Zij kunnen dit met hun bijdrage aan DuurzaamBedrijfsleven stimuleren.