Contact opnemen met DuurzaamBedrijfsleven

Contact opnemen met DuurzaamBedrijfsleven

Waar kunnen we je mee helpen?

We stellen je vragen, opmerkingen en suggesties erg op prijs. Je kunt contact opnemen met hoofdredacteur Erik Verheggen, of onze redactie.

We grijpen iedere gelegenheid aan om DuurzaamBedrijfsleven te verbeteren. Alle input die we kunnen gebruiken om professionals in het bedrijfsleven nog beter te voorzien van nieuws en achtergronden over duurzaam ondernemen, is daarom welkom.

Insiders

Heb jij toegang tot succesverhalen en voorbeelden van duurzaam ondernemen en innovaties? Wil je als expert aan het woord komen in onze content? Dan kan het interessant voor je zijn om onderdeel te worden van ons netwerk Insiders.

Insiders zijn onze oren en ogen in het bedrijfsleven, bij universiteiten en binnen de overheid. Vernieuwers die een duurzame innovatie herkennen en nieuwe ontwikkelingen als geen ander aanvoelen. Vanuit het netwerk van Insiders ontvangen we cases van duurzaam ondernemen, samen met foto’s en relevante informatie. Leidt een melding tot een artikel, dan betrekken we de betreffende Insider als expert. Zo krijg je als Insider status als vernieuwer en specialist bij een groot publiek van professionals en kunnen wij onze doelgroep nog beter informeren.

Contactinformatie

DuurzaamBedrijfsleven
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
Email: info(@)duurzaambedrijfsleven(.)nl
Telefoon: (+31)20 - 221 5065