#COP21

Infographic COP21: 10 feiten over het klimaat

COP21 infographic 10 feiten over het klimaat

02-12-2015 12:08 | Door: Dimitri Reijerman

De COP21-conferentie in Parijs is in volle gang en de partijen buitelen over elkaar heen met beloftes en plannen. Maar wat zijn nu precies de klimaatproblemen die opgelost moeten worden?

In Parijs zijn onderhandelaars uit bijna 200 landen bezig om te proberen een klimaatakkoord te smeden. Of dat lukt is nog onduidelijk, maar zowel overheden als het bedrijfsleven beloven actie te ondernemen.

De belangrijkste doelstelling van de COP21-conferentie is om de uitstoot van CO2 aan banden te leggen. Maar de gevolgen voor het klimaat zijn niet bij iedereen bekend. DuurzaamBedrijfsleven heeft een infographic gemaakt waarin tien cruciale feiten over het klimaat op een rijtje worden gezet.

Free members van DuurzaamBedrijfsleven kunnen de pdf direct downloaden en delen.

Download infographic

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Dimitri Reijerman

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt nieuws en ontwikkelingen in de sectoren ICT, Finance, Mobiliteit en Logistiek. Zoekt ook de innovatie en duurzame trends op plekken waar dat niet direct wordt verwacht.