Energie-experts Cofely verder als Engie Services

engie

21-03-2016 09:07 | Door: Thijs ten Brinck

Engie Services is de nieuwe naam van technisch dienstverlener Cofely. De naamswijziging onderschrijft de verregaande integratie met energieconcern en moederbedrijf Engie.

Met de bundeling van krachten onder de nieuwe naam Engie zetten Engie Energie en Engie Services nog sterker in op duurzame ontwikkeling en digitalisering van de Nederlandse energiesector.

“Hierdoor kunnen wij klanten nog breder bedienen en als één merk een leidende rol spelen in de energietransitie”, zegt Han Blokland, CEO van Engie Services.

Engie Nederland is onderdeel van de Franse energiereus Engie (voorheen GDF Suez). Wereldwijd heeft Engie 152.900 mensen in dienst, waarvan er 6.000 bij Engie Services werken.

Duurzame technologie

“De waarde van innovatieve, technische en integrale oplossingen voor de overgang naar duurzame energie is enorm”, zegt Blokland. “Door de kracht van Engie Services met Engie Energie te verbinden, ontstaat een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering.”

Han Blokland, voorheen CEO van Cofely Nederland, krijgt de leiding over de energieproductietak Engie Energie en de technologische dienstverlening van Engie Services.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Bron: Engie | Foto: Engie

Door: Thijs ten Brinck

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt ontwikkelingen op het gebied van energie, chemie en industrie. Altijd op zoek naar cleantech-innovaties met impact.Priority Partner voor de sector Energie
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzame energie

In dit overzicht dagelijks het energienieuws uit binnen- en buitenland. We beschrijven en vergelijken duurzame stappen van multinationals, wetenschappelijke doorbraken en veelbelovende concepten van start-ups. We richten ons op hernieuwbare energiebronnen als windenergie, biomassa, waterkracht, aardwarmte en zonne-energie. Ook innovaties in kernenergie, kernfusie, fossiele energiecentrales, energieopslag en smart grids komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Energie