Energiemaatschappij maant lantaarnpaal aan

Energiemaatschappij maant lantaarnpaal aan

02-08-2013 09:43 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Een Nieuw-Zeelandse energiemaatschappij heeft een aanmaning gestuurd naar een lantaarnpaal met het dreigement de stroom af te sluiten.

Dat is te lezen in de Nieuw-Zeelandse krant Taranaki Daily News. Energiemaatschappij Meridian Energy stuurde de aanmaning aan de bewoner van ‘771800 Streetlights NPDC Control Point 394, 9 Shearer Drive’ in het dorpje Oakura. Deze belandde uiteindelijk in de brievenbus van de bewoner van Shearer Drive nummer 9.

De man die op nummer 9 woont is echter geen klant bij Meridian Energy. Naar eigen zeggen heeft hij bij de lantaarnpaal aangeklopt, maar ‘deed er niemand open’.

De energiemaatschappij zag ook de humor van de zaak in. Meridian Energy legde uit dat de brief door een computerprogramma automatisch was gegenereerd. Het bedrijf heeft zich verontschuldigd voor het ongemak en zei vrij zeker te zijn dat niemand in de lantaarnpaal woont.

Bron: Belga

Foto: MIT-Libraries via Flickr.com

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Energie
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzame energie

In dit overzicht dagelijks het energienieuws uit binnen- en buitenland. We beschrijven en vergelijken duurzame stappen van multinationals, wetenschappelijke doorbraken en veelbelovende concepten van start-ups. We richten ons op hernieuwbare energiebronnen als windenergie, biomassa, waterkracht, aardwarmte en zonne-energie. Ook innovaties in kernenergie, kernfusie, fossiele energiecentrales, energieopslag en smart grids komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Energie