Agenda: Resultaat bij Tegenwind (werkconferentie)

Agenda: Resultaat bij Tegenwind (werkconferentie)

02-01-2014 08:07 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

(Ver)koopt u een dienst, een doos of een oplossing? (Ver)koopt u lampen of licht? Dat waren tot voor kort vreemde vragen, maar duurzaamheid verandert het vak van de inkoper en de sales-professional.

Als het zaken doen totaal verandert en (ver)kopen niet langer draait om de beste prijs maar om de beste oplossing, dan wilt u er klaar voor zijn. In de huidige economische situatie zijn de gebaande paden zakelijk gezien niet altijd meer de meest interessante paden. Zakelijk succes blijkt steeds vaker een duurzame basis te hebben.

Tijdens deze ochtend krijgt u een kijkje in de keuken van DSM, Interface, Nyenrode, Sandd en de overheid. U kunt hier terecht met uw vragen over duurzaam verkopen en inkopen. Er is ruimte om te discussiëren over oplossingen.

Doelgroep

Inkopers, verkopers en marketeers van bedrijfsleven en overheid.

Datum & tijd

14 februari, 9 - 12.30 uur

Programma

Korte presentaties en workshops. Voor meer informatie

Locatie

Awarehouse Interface, Industrielaan 15, 3925 BD Scherpenzeel. Route.

Organisatie

Drs Pieter Parmentier, enf@planet.nl, ENF Foundation (een zakelijke organisatie zonder winstoogmerk). In samenwerking met NEVI, SMA, MVO Nederland, Nyenrode, Interface, Sandd en DSM.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Energie
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzame energie

In dit overzicht dagelijks het energienieuws uit binnen- en buitenland. We beschrijven en vergelijken duurzame stappen van multinationals, wetenschappelijke doorbraken en veelbelovende concepten van start-ups. We richten ons op hernieuwbare energiebronnen als windenergie, biomassa, waterkracht, aardwarmte en zonne-energie. Ook innovaties in kernenergie, kernfusie, fossiele energiecentrales, energieopslag en smart grids komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Energie