Electrabel ontzorgt consument die zonnepanelen wil

Electrabel ontzorgt consument die zonnepanelen wil

28-03-2014 10:14 | Door: Erik Verheggen

Energieleverancier Electrabel en zonnepanelenspecialist Zonneplan gaan zonnepanelen aanbieden aan consumenten. Volledige ontzorging is het doel.

Beide partijen zien in de overgang naar duurzame energie een belangrijke rol weggelegd voor zonne-energie. De bundeling van specialiteiten maakt de aanschaf van zonnepanelen eenvoudig voor de consument.

Energie uit zonnepanelen is schoon, duurzaam en financieel aantrekkelijk. Toch maken nog relatief weinig huishoudens gebruik van zonne-energie. Als elektriciteitsleverancier heeft Electrabel te maken met steeds meer klanten die energie opwekken uit zonnepanelen. Door klantcontacten en specialistische kennis te bundelen met Zonneplan, moet de overstap op zonnepanelen op een eigen dak voor iedereen mogelijk zijn.

 

Ontzorgen 

 

Zonneplan en Electrabel combineren een klantgerichte aanpak met een hoge mate van klanttevredenheid. Erik Bockweg, manager marketing & sales Electrabel: “Wij willen onze klanten niet alleen voorzien van gas en elektriciteit, maar ze relevante diensten bieden op energiegebied die onze klanten comfort brengen. We vinden het belangrijk dat wij hierbij klanten volledig ontzorgen. Door de samenwerking met Zonneplan kunnen wij onze klanten zonnepanelen op maat aanbieden.”

Voor Paul van der Klooster, directeur Zonneplan, betekent de samenwerking meer dan alleen het verkopen van zonnepanelen. “Deze samenwerking geeft aan dat energieleveranciers bezig zijn met de toekomst en dat zonnepanelen nu echt een waardig alternatief zijn geworden. We zijn blij dat Electrabel met de keus voor Zonneplan heeft erkent dat het kiezen voor zonnepanelen een persoonlijke aangelegenheid is.” 

 

Op afstand

 

Zonneplan is specialist in het inmeten van daken op afstand. Daarom kan Zonneplan haar klanten een volledig voorstel doen, zonder bij de klant langs te gaan. Hierdoor bespaart de consument op kosten en krijgen ze in iedere situatie een zonnepanelensysteem dat past bij hun individuele situatie. Zonneplan is een van de snelst groeiende totaalaanbieders van zonnepanelen in Nederland.

Electrabel wil dat klanten haar de beste energieleverancier van Nederland vinden. Electrabel levert consumenten en klein zakelijke klanten relevante producten en diensten om op een betaalbare en verantwoorde wijze een comfortabel leven te leiden. Electrabel is onderdeel van GDF SUEZ Energie Nederland, een van de grootste energieproducenten van ons land.

Meer informatie is hier te vinden. 

 

Foto: Mike Baker via Flickr.com

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Erik Verheggen

Hoofdredacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt alles wat te maken heeft met grondstofgebruik en de circulaire economie. Altijd op zoek naar sector-overstijgende oplossingen.Priority Partner voor de sector Energie
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzame energie

In dit overzicht dagelijks het energienieuws uit binnen- en buitenland. We beschrijven en vergelijken duurzame stappen van multinationals, wetenschappelijke doorbraken en veelbelovende concepten van start-ups. We richten ons op hernieuwbare energiebronnen als windenergie, biomassa, waterkracht, aardwarmte en zonne-energie. Ook innovaties in kernenergie, kernfusie, fossiele energiecentrales, energieopslag en smart grids komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Energie