ASN Bank komt met betaalrekening voor zelfstandige professionals

windmolen

09-12-2015 07:00 | Door: Dimitri Reijerman

ASN Bank introduceert een betaalrekening voor zelfstandige professionals met maximaal één extra medewerker in dienst. De ASN Betalen Zelfstandigen-betaalrekening kost € 6 per maand.

De rekeninghouders van een ASN Betalen Zelfstandigen-betaalrekening krijgen de beschikking over ASN Online Bankieren Zakelijk, de ASN Mobiel Bankieren App en ieder kwartaal een schriftelijk rekeningafschrift zonder extra kosten.

De klant ontvangt tot een maximum saldo van € 50.000 rente over het saldo op de betaalrekening. Verder biedt de rekening een mogelijkheid om een machtiging voor zakelijke Europese incasso’s af te geven.

Volgens de duurzaam opererende bank is ASN Betalen Zelfstandigen geschikt voor zelfstandig ondernemers, zoals zzp'ers of eigenaren van een eenmanszaak, die met name diensten leveren. Ook is de rekening geschikt voor een bedrijf met maximaal twee medewerkers in dienst. Incassocontracten en batchbetalingen zijn niet mogelijk.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: ASN Bank | Foto: TumblingRun, via Flickr Creative Commons (Cropped by Duurzaambedrijfsleven)

Door: Dimitri Reijerman

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt nieuws en ontwikkelingen in de sectoren ICT, Finance, Mobiliteit en Logistiek. Zoekt ook de innovatie en duurzame trends op plekken waar dat niet direct wordt verwacht.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen