BOOSTcamp: Denkkracht gevraagd voor circulaire economie

BOOSTcamp: Denkkracht gevraagd voor circulaire economie

07-05-2013 17:42 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Business professionals, politici, beleidsmakers en jonge talenten: ze komen eind mei samen om de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

The Circle Economy en de Groene Zaak organiseren op 24, 25 en 26 mei het Circle Economy BOOSTcamp. Tijdens dit weekend zullen professionals, experts en jonge talenten zich inzetten om drie barrières te doorbreken die de transitie naar een circulaire economie in de weg staan. Ook moet het evenement de start markeren voor vervolgacties.

De deelnemers krijgen de kans om samen te werken met onder andere Femke Halsema, Herman Wijffels, Louise Vet, Feike Sijbesma en beleidsmakers van verschillende ministeries. Ook afgevaardigden van duurzame koplopers als Interface, Desso en Philips zullen aanwezig zijn.

Via de website van CE BOOSTcamp kunnen belangstellenden zich opgeven. Ook kunnen talentvolle bloggers kaarten winnen voor de ‘Pitch & Pledge’ op zondag 26 mei – of zelfs een wildcard voor het gehele weekend. Hiervoor moeten ze in een Engelstalige blog van rond de 300 woorden beschrijven hoe de transitie naar een circulaire economie versneld kan worden. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een inspirerend project of innovatie. De blog – voorzien van titel, illustratie en contactgegevens – dient naar helene@ceboostcamp.com gestuurd te worden.

Foto: Martino Zegwaard via Flickr.com

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen