Rabobank looft 3 keer € 20.000 voor innovatieve ondernemers

09-03-2016 18:44 | Door: Thijs ten Brinck

De Rabobank heeft de inschrijvingen voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016 geopend. Tot 7 april kunnen start-ups en innovators zich inschrijven voor deelname.

De Rabobank is voor het 15e jaar op rij op zoek naar ondernemende mensen met vernieuwende concepten.

Springplank naar succes

Binnen de Herman Wijffels Innovatieprijs zijn er dit jaar kansen voor start-ups die zich richten op het verduurzamen van de voedselvoorziening, innovaties op het vlak van de circulaire economie en voor concepten die de vitaliteit en leefbaarheid van de maatschappij bevorderen.

In elk van deze drie categorieën is € 20.000 beschikbaar voor de winnaar.

Eerdere winnaars

In eerdere edities wonnen onder meer de start-ups Flowid en Ioniqa Technologies met slimme innovaties voor de chemische sector.

Verder waren er prijzen voor het bedrijf Condi Food, dat de versheid van voedsel bepaalt met technologie uit de ruimte en voor One2Born dat het dierenwelzijn in de pluimveesector bevordert.

Inschrijven voor de editie van dit jaar kan vanaf nu tot en met 7 april. De finale zal in het najaar van 2016 plaatsvinden.

 

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Bron: Rabobank | Foto: Rabobank

Door: Thijs ten Brinck

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt ontwikkelingen op het gebied van energie, chemie en industrie. Altijd op zoek naar cleantech-innovaties met impact.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen