RTL-Z presenteert programma over duurzaam ondernemerschap

RTL-Z presenteert programma over duurzaam ondernemerschap

31-10-2013 13:29 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Vanaf 5 november schetst het nieuwe RTL Z-­?programma 'Zó kan het ook!' de transitie naar een duurzamer Nederland. Ondernemers rekenen af met verouderde denkbeelden op het gebied van onder andere energie, mobiliteit en voeding.

De transitie naar een duurzame economie is onvermijdelijk. Fossiele brandstoffen raken op, grondstoffen zijn niet langer meer eindig voorradig. Hoe spelen ondernemers hierop in? Welke kansen liggen er voor hen? En welke technologische ontwikkelingen bepalen de toekomst? Ondernemers laten dit zien in Zó kan het ook.

Presentator Aart van Veller neemt elke week een ander thema onder de loep. Zo gaat hij in de eerste aflevering op zoek naar de kansen voor ondernemers op het gebied van duurzame mobiliteit. Samen met duurzaam ondernemer Ruud Koornstra bespreekt Aart de toekomst van onder andere elektrisch vervoer.

Aart van Veller (28) is duurzaam ondernemer en mede-­oprichter van het bedrijf Cool Endeavour. In 2010 stond hij voor het eerst en als jongste persoon in de lijst met 100 invloedrijkste duurzame Nederlanders van Trouw.

Zó kan het ook! is vanaf 5 november elke dinsdag, woensdag en donderdag te zien op RTL-­Z. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.rtl.nl/zokanhetook.

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen