ASN Duurzaam Aandelenfonds meest winstgevend

ASN Duurzaam Aandelenfonds meest winstgevend

03-01-2014 10:58 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Het duurzame aandelenfonds van de ASN Bank is in 2013 het best renderende duurzame fonds van Nederland.

Uit een analyse van alle duurzame aandelenfondsen blijkt dat alle fondsen een positief rendement hadden in 2012 en in 2013. Het ASN Duurzaam Aandelenfonds stak er met kop en schouders boven uit met een rendement van maar liefst 30,6 procent. Het ASN Duurzaam Small & Midcap Fonds behaalde een tweede plaats met een rendement van 28,8 procent, en het Robecco Duurzaam Aandelen Fonds een derde plaats met 23,8 procent.

Dit blijkt uit de gegevens van Morningstar, een bron voor informatie over beleggingsfondsen, die zijn geanalyseerd door Van der Molen Environmental Internet Services.

Bron: morningstar | Foto: Jashuah

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen