Agenda: Studiedag CO2-handel

Agenda: Studiedag CO2-handel

13-01-2014 05:32 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Steeds meer sectoren vallen onder de Europese CO2-markt ETS. Belangrijk dus om te weten welke gevolgen dit voor uw onderneming kan hebben. In maart organiseert Emissierechten.nl een studiedag.

De Europese markt voor het verhandelen van CO2-rechten, het Emission Trading System (ETS), heeft als doel de CO2-uitstoot binnen Europa terug te dringen. DuurzaamBedrijfsleven.nl maakte eerder al een video die kort uitlegt hoe het systeem in elkaar steekt.

De implicaties van het ETS zijn verreikend voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom organiseert Emissierechten.nl een studiedag over CO2-handel. De doelgroep bestaat onder andere uit advocaten, bedrijfsjuristen, milieuadviseurs, accountants, financiële adviseurs,  duurzame ondernemers en ingenieursbureaus.

Praktische informatie

Op 20 maart 2014 wordt voor de negende keer de jaarlijkse juridische studiedag CO2-emissiehandel georganiseerd.

Locatie: Hotel Karel V, Utrecht

Informatie en aanmeldingsformulier: http://emissierechten.wordpress.com/studiedag-co2-handel-20-maart-2014/

Aanmelding: Marlous de Beer: mb@emissierechten.nl

Foto: Lisa Nolan via Flickr.com

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen