Duurzaam vermogen ABN Amro stijgt met een kwart

Duurzaam vermogen ABN Amro stijgt met een kwart

16-01-2014 10:50 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

ABN Amro MeesPierson heeft het duurzaam vermogen van de bank in 2013 met een kwart zien stijgen.

De vermogensbeheerder van de bank heeft dit gisteren gemeld. Het afgelopen jaar is het geïnvesteerd vermogen van ABN Amro gegroeid tot € 2,3 mln. De bank verwacht dat het duurzaam vermogen zal blijven stijgen met hetzelfde percentage als voorgaande jaren.

Beleggen in duurzame ondernemingen zijn investeringen in bedrijven die zich niet slechts bezig houden met de winst, maar ook met de mensen en het milieu. Duurzaam beleggen is voor huidige klanten niet alleen aantrekkelijk om de bijdrage aan het milieu, maar ook voor de goede rendementen. Momenteel is 20 procent duurzaam belegd binnen de privaatbank van ABN Amro.

Bron: nuzakelijk | Foto: zwolle via creativecommons

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen