Agenda: Ondernemen zonder Grenzen

Agenda: Ondernemen zonder Grenzen

18-09-2014 17:02 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Ondernemen Zonder Grenzen (OZG) is een businessplancompetitie voor startende ondernemers die zaken (willen) doen in Latijns Amerika, Afrika of Azië. Tot 1 oktober 2014 kunnen ondernemers hun businessplan indienen.

De van oorsprong Colombiaanse Maylin Coy volgde vorig jaar een traject binnen het programma Ondernemen Zonder Grenzen. Nu is Coy distributeur en inkoper van exclusieve badmode en modeartikelen die zij uit Colombia importeert. Coy: "De Colombiaanse kwaliteit maakt mijn producten bijzonder. En de opvallende prints. Daarbij zijn mijn producten met liefde gemaakt door vrouwen die een goed salaris krijgen. Dat vind ik belangrijk."

Is Nederland te klein voor jouw idee? En wil je zaken doen met of vanuit Latijns Amerika, Afrika of Azië?

Doe dan mee aan de businessplancompetitie van Ondernemen Zonder Grenzen en verover een plek in de spectaculaire finale van Ondernemen Zonder Grenzen & Get in the Ring op 21 november 2014.

Als finalist maak je kans op een investering tot € 100.000 van De Investeerdersclub of één van de andere prijzen. Bovendien pitch je je plan voor een publiek van meer dan 100 stakeholders, VIP-investeerders en de media.

Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van Ondernemen zonder Grenzen.

Ondernemen Zonder Grenzen is een initiatief van NCDO en BiD Network en wordt georganiseerd in samenwerking met de partners Impact Hub Amsterdam, De Investeerdersclub en EY.

Bron: Ondernemen zonder Grenzen | Foto: Ondernemen zonder Grenzen

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen