Agenda: Green Deal Award 2014

21-11-2014 06:30 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Op maandag 24 november wordt in Den Haag het Green Deal Netwerkevenement gehouden. Tijdens het evenement vindt de uitreiking plaats van de Green Deal Award en de Green Deal Runner Up Award.

De prijzen zijn een initiatief van de Green Deal Board. De boardleden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en decentrale overheden. Zij houden de voortgang en realisatie van Green Deals in de gaten en zijn daarnaast verantwoordelijk voor het aansporen van nieuwe initiatieven.

Green Deals zijn afspraken tussen de rijksoverheid en andere partijen, waarbij de overheid helpt duurzame plannen te realiseren door knelpunten weg te nemen. De Green Deal Award wordt toegekend aan een succesvolle afgeronde Green Deal. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. De Runner Up Award is een aanmoedigingsprijs voor de drie meest veelbelovende Green Deals die nog niet zijn voltooid.

De bijeenkomst geeft daarnaast de gelegenheid om te netwerken. Ab van der Touw, CEO van Siemens en Green Deal Boardlid, is gastheer tijdens het evenement.

Aanmelden kan via de website van RVO Nederland.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland | Foto: RVO

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen