Getal van de dag: 12.500.000

Getal van de dag: 12.500.000

02-08-2012 14:17 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Het duurzame getal van de dag: 12.500.000. And counting. Oftewel het aantal kilometers dat tot nu toe in de elektrische Chevrolet Volt is gereden.

Chevrolet houdt wereldwijd real-time de data bij van alle Volts die op de weg rijden op de website Volt Stats. Alle 'Chevy Volts' hebben bij elkaar 18 miljoen kilometer afgelegd. Daarvan is ruim twee derde, oftewel 12,5 miljoen kilometer, afgelegd op de elektrische accu. De overige 5,5 miljoen kilometer zijn afgelegd op de range extender - een ingebouwde verbrandingsmotor die de taak van de accu overneemt als deze leeg is.

Bron: EnergiePortal

 

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen