Getal van de dag: 10.000

Getal van de dag: 10.000

07-08-2012 10:34 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Het duurzame getal van de dag: 10.000. Dit is het aantal nieuwe hybride personenauto’s dat in de eerste helft van 2012 in Nederland werd verkocht.

Driekwart van deze auto’s staan op naam van een bedrijf. In het tweede kwartaal van dit jaar hebben bedrijven 39 procent meer nieuwe hybride personenauto’s gekocht dan in dezelfde periode vorig jaar.

Daarnaast werden er in 2012 tot nu toe 500 elektrische personenauto’s verkocht, waarvan 95 procent werd aangeschaft door bedrijven. Op 1 januari 2012 stonden er 69.000 hybride en 1460 elektrische auto’s geregistreerd.

Bron: CBS

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen