Het duurzame getal van de dag: 60

Het duurzame getal van de dag: 60

07-09-2012 15:33 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Het duurzame getal van de dag is 60, oftewel het aantal pk dat de nieuwe elektrische auto’s van paus Benedictus XVI tellen.

De geestelijk leider gaat groen. Hij heeft twee auto’s van Renault gekregen waar hij gebruik van gaat maken op het Vaticaan en in zijn zomerverblijf. Hij geeft hiermee een voorbeeld aan zijn rooms-katholieke volgelingen.

Het gaat om een aangepaste Kangoo Z.E. van Renault. De auto is niet in dezelfde vorm terug te vinden in de showroom. Twee luxe fauteuils maken deel uit van het  interieur, zodat de 85-jarige zich comfortabel kan laten vervoeren. Verder is er rekening gehouden met opstappen door er een elektrisch trapje in te installeren.  De ramen kunnen er aan de achterkant uit en het dak kan open. Als kers op de taart staat het teken van het Vaticaan op de lak gespoten.

Bron: Autoweek

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen