Vernieuwd platform voor groene projecten

22-04-2015 14:57 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De website Voor de Wereld van Morgen (VDWVM), een online platform van de ASN Bank, is onlangs volledig vernieuwd. De site toont een overzicht met inmiddels ruim 1.000 duurzame projecten.

Het vernieuwde Voor de Wereld van Morgen geeft een overzicht van een groot aantal projecten op het vlak van onder meer energie, hergebruik, eerlijke mode en voeding. “VDWVM is een plek voor slimme ideeën die op een ondernemende manier een oplossing bieden voor een maatschappelijk probleem”, zegt Asceline Groot van VDWVM. “Op de nieuwe site krijgen projecten nog meer kans om zich succesvol te ontwikkelen.”

Op de nieuwe site zijn de 1.100 projecten die sinds de oprichting van het platform in 2007 zijn aangemeld terug te vinden. Ook is er veel ruimte voor interactie, inmiddels heeft VDWVM al meer dan 50.000 geregistreerde leden.

“Onze leden willen graag hun kennis, netwerk, ervaring, morele steun, social-mediakanalen of coachingsvaardigheden inzetten om slimme ideeën verder te helpen”, zegt Groot. “Dat maakt onze community een actieplatform voor mensen met een hart voor een betere wereld.”

Bekijk een filmpje met enkele succesvolle VDWVM-projecten:

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: ASN Bank | Foto: Normanack, via Flickr Creative Commons (Cropped by Duurzaambedrijfsleven)

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Finance & Beleggen
Onze Premium Partners
Onze Kennispartners

Nieuws over duurzaam investeren en beleggen

Duurzaam beleggen of groen investeren, de sectorpagina Finance geeft het laatste nieuws op het gebied van duurzame banken en pensioenfondsen, vastgoedbedrijven en fintech-ondernemingen.

We brengen u ook nieuws over green bonds, duurzame beleggingsfondsen en het op milieuvriendelijke wijze investeren in bijvoorbeeld duurzame energie.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Finance & Beleggen