Free Member - gratis de belangrijkste ontwikkelingen in duurzaam ondernemen

Free Member - gratis de belangrijkste ontwikkelingen in duurzaam ondernemen

Wake up and smell the stories.

Elke dag brengt de redactie van DuurzaamBedrijfsleven al het nieuws over duurzaam ondernemen, afgestemd op de behoeftes van professionals. Dit is gratis, en dat zal ook zo blijven. We hopen dat je geniet van onze content en dat we een bijdrage leveren aan het handelingsperspectief dat je zoekt.

Als je je aanmeldt als Free Member, maak je het jezelf nog gemakkelijker. Je ontvangt dan wekelijks onze gratis nieuwsbrief ‘Weekly Updates’. Elke week krijg je de best gelezen berichten en de belangrijkste ontwikkelingen in je inbox.

Je krijgt daarnaast van ons een login voor DuurzaamBedrijfsleven.nl, waarmee je toegang hebt tot meer nieuws en meer achtergronden. Bovendien kun je reageren op artikelen. Om verduurzaming in het Nederlandse bedrijfsleven te versnellen, krijg je korting op events die we organiseren vanuit onze BusinessClub.

Kortom: als Free Member ben je gratis op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in duurzaam ondernemen.

Word Free Member

Al onze bezoekers hebben toegang tot een compleet overzicht van nieuws over duurzaam ondernemen en innovatie op onze website. Wij snappen dat professionals en ondernemers weinig tijd hebben en snel willen doordringen tot de kern van de zaak. Geldt dat ook voor jou? Dan passen onze andere lidmaatschapsvormen nog beter bij je.

Insiders krijgen van ons een podium om hun expertise te tonen, ontmoeten andere vernieuwers en ontvangen iedere dag de laatste ontwikkelingen en elke maand de belangrijkste trends en achtergronden.

Premium Members krijgen een pakket op maat. Met toegang tot onze complete database kun je als Premium Member ons volledige overzicht van hoogstaand nieuws en achtergronden afstemmen op je eigen behoeften.

Voor een compleet overzicht van deze memberships, vind je hier meer informatie.

Gratis de belangrijkste ontwikkelingen

Free Members krijgen GRATIS:

  • Dagelijks het laatste nieuws via DuurzaamBedrijfsleven.nl
  • Gratis nieuwsbrief 'Weekly Updates'
  • Reageren op berichten
  • Korting op events

Wordt Free Member en krijg GRATIS toegang tot de belangrijkste ontwikkelingen in duurzaam ondernemen.

DuurzaamBedrijfsleven free is gratis

Voor meer informatie

klik hier