Future Cities

Jaarcongres Smart City 2016: win kaarten!

30-08-2016 11:30 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De wereld digitaliseert en de uitdagingen in steden worden groter. Tijdens het Jaarcongres Smart City hoor je hierover wethouders van onder meer de gemeenten Den Haag, Heerenveen en Delft en topsprekers van Siemens, HR groep en de TU Delft.

De populatie stijgt, duurzaamheidseisen worden strenger en leefbaarheid vraagt om aandacht. Slimme steden zijn onvermijdelijk. Spanje is het meest actieve land in Europa op het gebied van Smart City. Speciaal overgekomen uit Madrid is key-note speaker José Manuel Vassallo, Professor Transport Economics Universidad Politécnica.

Centraal staan de uitdagingen waar we voor staan. Hoe creëren we voldoende schaalgrootte en wat zijn meetbare winsten voor bewoners, bezoekers en bedrijven? En hoe kunnen we in Nederland samenwerken en elkaar versterken?

  • Het congres vindt plaats op donderdag 27 oktober, van 12.30 uur tot 18.30 uur in de Remise, Den Haag
  • Je ontvangt tot 1 oktober € 100 korting op kaarten o.v.v. code DB100, schrijf in via www.smartcityconference.nl.

Kaarten winnen? DuurzaamBedrijfsleven heeft vijf kaarten te vergeven aan nieuwe Free Members. Schrijf je in en maak kans!

Ja, ik wil een vrijkaart winnen

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.