Hivos en GreenIT Amsterdam organiseren groen ICT-event

datacenter

09-11-2015 18:21 | Door: Chris Thijssen

Ontwikkelingsorganisatie Hivos organiseert samen met GreenIT Amsterdam Green IT Leaders Live 2015 bij Dell in Amsterdam.

Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt op 24 november, kijkt Hivos terug op de samenwerking en de campagne 100 procent groene ICT. De ontwikkelingsorganisatie introduceert daarnaast Natuur & Milieu als nieuwe partner.

Het programma van Green IT Leaders Live omvat sprekers uit de Nederlandse datacenter-, smart IT- en smart energy-industrie. Hierbij wordt groene IT van verschillende kanten belicht, zowel vanuit technologisch en zakelijk als duurzaam oogpunt.

Green IT Week

Green IT Leaders Live 2015 is het afsluitende evenement van de internationale Green IT Week, die loopt van 17 tot en met 24 november. Geïnteresseerden kunnen het evenement kosteloos bijwonen, maar dienen zich wel aan te melden.

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Bron: Hivos | Foto: Arthur Caranta, via Flickr Creative Commons (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

Door: Chris Thijssen

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Groothandel & Retail, Voeding & Dranken, Landbouw & Visserij en Kleding. Altijd op zoek naar oplossingen voor een duurzame productieketen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over duurzame ICT

De belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van ICT en automatisering kunt u vinden op de sectorpagina ICT.

We belichten in deze sector onder andere ontwikkelingen als energiezuinige datacenters, internet of things, innovatieve drones en andere ontwikkelingen binnen hardware en software met een impact op duurzaamheid. Uiteraard verliezen we de slimste start-ups niet uit het oog.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector ICT