Trendrapport Duurzaam werken: bespaar CO2 en kosten

Ricoh

27-11-2015 14:06 | Door: Dimitri Reijerman

Het Trendrapport Duurzaam werken, opgesteld in opdracht van Ricoh, laat ondernemers zien hoe zij CO2-emissies kunnen verminderen en kosten kunnen besparen.

Het rapport, dat gratis is te downloaden via de website van Ricoh, beschrijft alle trends over duurzaam ondernemen in één rapport. Met als ondertitel 'zet de mens centraal, dan lukt verduurzamen' bevat het rapport voor ondernemers feiten, best practices en eye-openers voor iedereen die duurzaam actief wil zijn en zijn CO2-emissies wil reduceren via strategie en beleid.

In het rapport zijn inspirerende tips te vinden van o.a. Michel Schuurman van MVO Nederland, Jeroen Kanselaar van Search en experts van Ricoh. Onderwerpen die aan bod komen zijn trends in duurzaam werken, de rol van de MVO-manager en duurzame werkprocessen. Ook diverse praktijkvoorbeelden worden geschetst.

Wonderful Work

Ricoh heeft ook het rapport Wonderful Work online staan. Daarin zijn inspirerende artikelen over duurzaam werken en leven te lezen. Thema's die aan bod komen zijn onder andere Werken waar en wanneer je wilt, Gezond werken, het Groene Werken en Werken doe je niet alleen. Ook dit rapport is kosteloos te downloaden.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Ricoh | Foto: Ricoh

Door: Dimitri Reijerman

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt nieuws en ontwikkelingen in de sectoren ICT, Finance, Mobiliteit en Logistiek. Zoekt ook de innovatie en duurzame trends op plekken waar dat niet direct wordt verwacht.Onze Loyalty Partners

Nieuws over duurzame ICT

De belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van ICT en automatisering kunt u vinden op de sectorpagina ICT.

We belichten in deze sector onder andere ontwikkelingen als energiezuinige datacenters, internet of things, innovatieve drones en andere ontwikkelingen binnen hardware en software met een impact op duurzaamheid. Uiteraard verliezen we de slimste start-ups niet uit het oog.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector ICT