Enquête: de duurzaamheid van de ICT-sector

Enquête: de duurzaamheid van de ICT-sector

09-07-2014 16:03 | Door: Willemien Groot

Help DuurzaamBedrijfsleven door in vijf minuten een enquête in te vullen. We zijn benieuwd hoe het Nederlandse bedrijfsleven aankijkt tegen de duurzaamheid van ons internetgebruik. 

We kijken filmpjes op YouTube, we sturen leuke plaatjes over Whatsapp. Het gebruik van internet neemt rap toe. We bezitten steeds meer apparaten, zoals smartphones en tablets, waarmee we steeds meer data versturen.

Daarmee neemt ook het energieverbruik van de globale ICT-sector toe. Dat energieverbruik is niet altijd even duurzaam. Tijd dus om te kijken wat u, als lezer van DuurzaamBedrijfsleven, hierover vindt.

De enquête is te vinden via deze link en - dat is een belofte - zal maximaal vijf minuten duren om in te vullen. Alvast hartelijk dank!

Foto: Texture X via Flickr.com

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Willemien Groot

Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren ICT, bouw & infra, landbouw & visserij en voeding & dranken. Journalist met een passie voor duurzame innovatie.Onze Loyalty Partners

Nieuws over duurzame ICT

De belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van ICT en automatisering kunt u vinden op de sectorpagina ICT.

We belichten in deze sector onder andere ontwikkelingen als energiezuinige datacenters, internet of things, innovatieve drones en andere ontwikkelingen binnen hardware en software met een impact op duurzaamheid. Uiteraard verliezen we de slimste start-ups niet uit het oog.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector ICT