Vacature: Webredacteur bij DuurzaamBedrijfsleven

Vacature: Webredacteur bij DuurzaamBedrijfsleven

31-07-2014 16:31 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

DuurzaamBedrijfsleven heeft twee plekken voor aanstormende journalistieke talenten. Word webredacteur bij het grootste online platform over duurzaam ondernemen in Nederland.

Wij hebben een groeiambitie. Daarom zoeken wij twee webredacteuren voor de versterking van onze redactie. Heb jij een opleiding Journalistiek of Communicatie gedaan en een affiniteit met duurzaamheid? Of andersom? Heb je juist een technische opleiding gedaan rondom duurzaamheid en altijd een (aantoonbare) voorliefde voor schrijven gehad? Dan zijn we misschien op zoek naar jou.

De startdatum is 1 september 2014. De primaire taak in deze startersfunctie is nieuwsgaring en het schrijven van nieuwsartikelen voor de website DuurzaamBedrijfsleven.nl. Sollicitaties (een korte motivatiebrief en CV) ontvangen we graag voor 22 augustus 2014. De selectie begint zodra we gekwalificeerde reacties ontvangen. Vroeg reageren loont.

Bekijk hier de hele vacature.

Foto: Thuy Pham via Flickr.com

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over duurzame ICT

De belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van ICT en automatisering kunt u vinden op de sectorpagina ICT.

We belichten in deze sector onder andere ontwikkelingen als energiezuinige datacenters, internet of things, innovatieve drones en andere ontwikkelingen binnen hardware en software met een impact op duurzaamheid. Uiteraard verliezen we de slimste start-ups niet uit het oog.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector ICT