Agenda: ‘Big data, what’s in it for me?’

Agenda:  ‘Big data, what’s in it for me?’

18-09-2014 11:07 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Op vrijdag 3 oktober vindt de jaarlijkse Leadership Summit van Rotterdam School of Management (RSM) plaats. Dit jaar is het thema ‘Big data, what’s in it for me?’

De centrale vraag op het symposium is: hoe beïnvloedt big data de maatschappij en het bedrijfsleven? En wat heb je eraan als organisatie? Nu en in de toekomst.

Sprekers daarbij zijn Ulla Kruhse-Lehtonen (VP Customer Insight & Analytics Sanoma), Roland Schütz (CIO Lufthansa), Jens-Peter Seick (Senior Vice President Product Development Group Fujitsu) en de professoren Erick van Heck en Peter Vervest van RSM.

Constantijn van Oranje Nassau levert een videoboodschap namens de Europese Unie.

Vanaf 12.00 uur is de ontvangst in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Om 13.00 uur start het programma. Om 17.30 uur is een afsluitende borrel.

Meer informatie vindt u op de website van de RSM Leadership Summit 2014.

Bron: RSM | Foto: RSM

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over duurzame ICT

De belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van ICT en automatisering kunt u vinden op de sectorpagina ICT.

We belichten in deze sector onder andere ontwikkelingen als energiezuinige datacenters, internet of things, innovatieve drones en andere ontwikkelingen binnen hardware en software met een impact op duurzaamheid. Uiteraard verliezen we de slimste start-ups niet uit het oog.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector ICT