Agenda: Ondernemen met een geweten (Fresh Friday)

Agenda: Ondernemen met een geweten (Fresh Friday)

13-02-2014 11:30 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Duurzaam ondernemen. Welk concreet plan ligt eraan ten grondslag, waar begin je en hoeveel passie moet je hebben om het waar te maken? Is het een leeg modewoord geworden of is het een onmisbare bedrijfsstrategie? En waar staan we over twintig jaar?

Sublime FM nodigt je uit op vrijdagmiddag 21 februari voor Fresh Friday, een uniek netwerkconcept, van 15:30 tot 18:00, in het AFAS Theater in Leusden.

Een middag over duurzaam ondernemen onder leiding van Bas Westerweel, met onder meer Willem Lageweg, directeur van MVO Nederland, Mark Beumer, hoofdredacteur van DuurzaamBedrijfsleven.nl, live muziek van Ntjam Rosie en een netwerkborrel met DJ Monte la Rue. Succesvol en tegelijkertijd gewetensvol; gaat dat echt samen? We gaan het horen.

De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Meld je hier aan.

Foto: Jetske via Flickr.com

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Industrie & Chemie

Duurzaam industrienieuws

Het winnen van grondstoffen, de productie van staal, plastics, cement en aluminium en de verwerking halffabricaten tot auto’s, smartphones en bouwmaterialen verbruiken wereldwijd veel energie. In dit sectoroverzicht beschrijven we de stappen die de mijnbouw, maakindustrie en andere bedrijven in de productieketen nemen op het gebied van duurzaamheid. Belangrijke trends zijn energiebesparing, hergebruik en de toepassing van biobased grondstoffen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Industrie & Chemie