Agenda: Clean Tech Business Café

Agenda: Clean Tech Business Café

12-05-2014 15:27 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Clean Tech Delta trapt op 26 mei af met het eerste Clean Tech Business Café in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. Het evenement is bedoeld voor het mkb, start-ups en het bedrijfsleven.

Tijdens de serie van acht Business Cafés verkennen leden en partners van Clean Tech Delta de zakelijke mogelijkheden en verdienmodellen in de sector. Het Café in Rotterdam is een ontmoetingsplaats tussen het mkb, start-ups en gevestigde bedrijven.

Het Clean Tech Business Café verbindt de grotere bedrijven uit de regio met de starters van onder meer Yes!Delft, het midden- en kleinbedrijf, kennisinstellingen en investeerders. Startende ondernemers krijgen de gelegenheid hun bedrijf of idee te presenteren.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden per email via events@cleantechdelta.nl

Het eerste Business Café op 26 mei begint om 17.00u.

Meer informatie vindt u in de uitnodiging van Clean Tech Delta.

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Industrie & Chemie

Duurzaam industrienieuws

Het winnen van grondstoffen, de productie van staal, plastics, cement en aluminium en de verwerking halffabricaten tot auto’s, smartphones en bouwmaterialen verbruiken wereldwijd veel energie. In dit sectoroverzicht beschrijven we de stappen die de mijnbouw, maakindustrie en andere bedrijven in de productieketen nemen op het gebied van duurzaamheid. Belangrijke trends zijn energiebesparing, hergebruik en de toepassing van biobased grondstoffen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Industrie & Chemie