Agenda: Inschrijven voor The Pack Challenge

Verpakking

11-03-2015 07:00 | Door: Laura Fransen

Verpakkingsspecialist Moonen Packaging zet zich in voor het verduurzamen van de verpakkingsindustrie. Het bedrijf organiseert een wedstrijd met een duurzaam verpakkingstraject als prijs.

Voor de winnaars van The Pack Challenge verzorgt Moonen Packaging een volledig verpakkingsadvies- en ontwikkelingstraject ter waarde van € 5.000. De wedstrijd is toegankelijk voor duurzame crowdfunding-projecten van Oneplanetcrowd. Moonen Packaging organiseert de wedstrijd samen met het crowdfundingsplatform. De bedrijven selecteren samen twee winnende projecten.

Moonen Packaging wil ondernemers stimuleren om niet te stoppen met innoveren bij het product. “Het is pas een uitdaging om ook die innovatie te laten doorklinken in de verpakking van het product”, schrijft de verpakkingsspecialist op zijn website. Volgens het bedrijf draagt een duurzame verpakking bij aan een sterk businessplan.

Moonen Packaging reikt de prijs uit op 4 juni tijdens het inspiratie-evenement Brainpack 2015. Het evenement is bedoeld om de verpakkingsindustrie te inspireren op het gebied van duurzaamheid.

Aanmelden is mogelijk tot 3 april.

Bron: Moonen Packaging | Foto: Kate ter Haar, via Flickr Creative Commons (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Laura Fransen

Volgt innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Zorg & Welzijn, Groothandel & Retail en Kleding.Priority Partner voor de sector Industrie & Chemie

Duurzaam industrienieuws

Het winnen van grondstoffen, de productie van staal, plastics, cement en aluminium en de verwerking halffabricaten tot auto’s, smartphones en bouwmaterialen verbruiken wereldwijd veel energie. In dit sectoroverzicht beschrijven we de stappen die de mijnbouw, maakindustrie en andere bedrijven in de productieketen nemen op het gebied van duurzaamheid. Belangrijke trends zijn energiebesparing, hergebruik en de toepassing van biobased grondstoffen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Industrie & Chemie