De Verduurzamers: Een duurzame tapijttegel

De Verduurzamers: Een duurzame tapijttegel

04-09-2012 10:10 | Door: Mark Beumer

Geen enkele impact op het milieu in 2020, dat is de doelstelling van tapijtfabrikant Interface. Wie had gedacht dat een tapijttegel zo duurzaam kon zijn?

Elke maand gaat DuurzaamBedrijfsleven.nl op zoek bij een duurzame ondernemer. Daarbij kiezen we alleen de échte Verduurzamers uit: de bedrijven die niet alleen vanuit milieuperspectief duurzaam zijn, maar vooral economisch duurzaam. Eerder bezochten we al AvantiumClean Light en architect Paul de Ruiter

Noot: Interface heeft zich dit jaar ten doel gesteld om 80 procent van zijn Mission Zero-doelstelling te behalen. In 2011 zat het bedrijf al op 70 procent, maar definitieve cijfers voor 2012 ontbreken nog.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Mark BeumerPriority Partner voor de sector Industrie & Chemie

Duurzaam industrienieuws

Het winnen van grondstoffen, de productie van staal, plastics, cement en aluminium en de verwerking halffabricaten tot auto’s, smartphones en bouwmaterialen verbruiken wereldwijd veel energie. In dit sectoroverzicht beschrijven we de stappen die de mijnbouw, maakindustrie en andere bedrijven in de productieketen nemen op het gebied van duurzaamheid. Belangrijke trends zijn energiebesparing, hergebruik en de toepassing van biobased grondstoffen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Industrie & Chemie