Workshop duurzaamheid voor B2B-marketing

Interface carpets

20-11-2015 09:43 | Door: Fitria Jelyta

Interface organiseert op woensdag 9 december een workshop speciaal voor B2B-professionals die zich afvragen hoe duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) effectief in  marketing kan worden ingezet.

In de workshop gaat Interface verschillende vragen en dilemma’s behandelen om duurzaamheid beter te integreren in marketing en sales. Volgens de tapijttegelfabrikant vormt duurzaamheid een inspiratiebron voor innovatie, business development en het vergroten van klantloyaliteit.

Tijdens de workshop vertellen verschillende sprekers over hoe zij duurzaamheid in onder meer business modellen en marketing hebben geïntegreerd.

Zo spreekt Geanne van Arkel, Head of Sustainable Development Interface, over hoe Interface duurzaamheid heeft geïntegreerd op zowel product, proces als business model niveau. Daarnaast zullen Hago Next en marketingbureau B-Open cases presenteren, waarin duurzaamheid en klantenbinding samengaan.

De workshop vindt plaats op woensdag 9 december 2015 van 13:30 tot 17:15. B2B-professionals die werkzaam zijn in de marketing, innovatie, communicatie of MVO kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Interface | Foto: bfi Business Furniture Inc., Creative Commons (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

Door: Fitria Jelyta

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Zorg & Welzijn, Bouw & Infrastructuur en Vastgoed & Architectuur. Altijd op zoek naar innovaties die processen optimaliseren.Onze Premium Partners
Onze Loyalty Partners

Nieuws over bouw en infrastructuur

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van bouw en infrastructuur. In deze sector brengen we nieuws over onder andere duurzame ontwikkelingen in bouwmaterialen als beton en asfalt, het hergebruik van bouwonderdelen in infrastructurele projecten, maatregelen op het gebied van duurzame waterinfrastructuur en innovaties die de CO2-reductie van de bouwsector mogelijk maken. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Vastgoed & Infra