Utrechts bedrijvencentrum biedt hulp aan duurzame initiatieven

Utrechts bedrijvencentrum biedt hulp aan duurzame initiatieven

17-09-2013 14:18 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Zes ondernemingen van bedrijvencentrum Vondelparc in Utrecht bieden hulp aan duurzame online initiatieven en ideeën.

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid stellen Administer, Golden Egg Check, Qaraqter, Simplefly, Stroomt en Whiteworks op 10 oktober hun expertise beschikbaar om Nederland sneller duurzaam te helpen maken. Ze richten zich op duurzame bedrijven die tot nu toe de middelen niet hadden hun idee naar een hoger plan te tillen.

Deze veelbelovende duurzame initiatieven en ideeën krijgen praktische handvatten op het gebied van ondernemerschap. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan hulp bij grafische presentatie, IT-infrastructuur en schaalbaarheid en rechtsvormen en financieel advies.

Aanmelden kan nog tot 20 september . Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt op basis van impact, vernieuwend vermogen, duurzaamheid en kans van slagen. Kijk voor meer informatie op dvdd.vondelparc.nl.

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Premium Partners
Onze Loyalty Partners

Nieuws over bouw en infrastructuur

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van bouw en infrastructuur. In deze sector brengen we nieuws over onder andere duurzame ontwikkelingen in bouwmaterialen als beton en asfalt, het hergebruik van bouwonderdelen in infrastructurele projecten, maatregelen op het gebied van duurzame waterinfrastructuur en innovaties die de CO2-reductie van de bouwsector mogelijk maken. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Vastgoed & Infra