Agenda: Sustainable Urban Delta Award 2014

Agenda: Sustainable Urban Delta Award 2014

28-10-2014 07:47 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Tijdens de Cleantech Business Day op 9 december 2014 vindt de uitreiking plaats van de Sustainable Urban Delta Award 2014. Cleantech-bedrijven kunnen zich nog aanmelden tot 14 november.

De Award is een initiatief van organisatoren van de Cleantech Business Day; FME, Climate-KIC, Cleantech Delta, Innovation Quarter en Euroforum. Een deskundige jury nomineert vijf Nederlandse bedrijven die met innovatieve oplossingen komen voor de verduurzaming van stedelijke delta's. De Award gaat naar het bedrijf dat met het beste idee komt.

Op deze dag komen ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers uit de cleantechsector bij elkaar. Er zijn vijf verschillende programmatracks; Green Transport & Mobility, Energy form Water, Green Industry, Flexible Power Systems en Sustainable Urban Delta. De winnaar van de Award wordt in laatstgenoemde track bekend gemaakt.

Locatie: WTC Rotterdam.

Cleantech bedrijven kunnen meedingen naar deze Award. Aanmelden kan nog tot 14 november 2014.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Premium Partners
Onze Loyalty Partners

Nieuws over bouw en infrastructuur

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van bouw en infrastructuur. In deze sector brengen we nieuws over onder andere duurzame ontwikkelingen in bouwmaterialen als beton en asfalt, het hergebruik van bouwonderdelen in infrastructurele projecten, maatregelen op het gebied van duurzame waterinfrastructuur en innovaties die de CO2-reductie van de bouwsector mogelijk maken. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Vastgoed & Infra