Agenda: Excursie naar De Wijk van Morgen

Agenda: Excursie naar De Wijk van Morgen

26-11-2014 06:45 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert samen met de Zuyd Hogeschool in Heerlen een excursie naar de Wijk van Morgen.

De excursie is onderdeel van de excursiereek ‘te gast bij duurzame ondernemers’. De Wijk van Morgen in Heerlen is een real-life laboratorium waar innovatieve technologieën worden ontwikkeld op het gebied van duurzame bouw en duurzaam wonen. Die zijn vervolgens direct toepasbaar in de praktijk.

De excursie is bedoeld voor bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars die inspiratie en ideeën willen opdoen. Aanmelden kan tot 5 december 2014.

De excursie van 14:00 tot 16:30.

Locatie: Avantis European Science and Business Park, gebouw Eco/nnect. Tesla 1 in Heerlen.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

RVO

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Premium Partners
Onze Loyalty Partners

Nieuws over bouw en infrastructuur

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van bouw en infrastructuur. In deze sector brengen we nieuws over onder andere duurzame ontwikkelingen in bouwmaterialen als beton en asfalt, het hergebruik van bouwonderdelen in infrastructurele projecten, maatregelen op het gebied van duurzame waterinfrastructuur en innovaties die de CO2-reductie van de bouwsector mogelijk maken. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Vastgoed & Infra