Agenda: Nationale ESCo Congres 2015

Agenda: Nationale ESCo Congres 2015

11-02-2015 06:55 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Op 31 maart vindt in Amsterdam het Nationale ESCo Congres 2015 plaats. De samenwerking tussen opdrachtgevers en uitvoerende partijen staat centraal.

Het congres is bedoeld om de Nederlandse ESCo-markt verder stimuleren. De markt komt moeizaam van de grond. Toch liggen er kansen voor het bedrijfsleven. Daarnaast zullen bedrijven energie moeten besparen om de doelstellingen van het Energieakkoord te halen.

Het werken met Energie Prestatie Contracten vereist een bijzondere aanpak. Daarbij is de samenwerking tussen opdrachtgevers en -nemers vanaf de beginfase cruciaal. Tijdens het congres ligt de focus bij de relatie tussen die twee partijen.

Energy Service Companies (ESCo’s) bieden een oplossing voor bedrijven die energie willen besparen, maar de kosten van de investeringen niet kunnen of willen dragen. Het congres is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ESCoNetwerk.nl en Duurzaam Gebouwd.

Waar: Amsterdam RAI

Wanneer: dinsdag 31 maart

Voor meer informatie: http://www.escocongres.nl/

Bron: ESCo Congres | Foto: Duurzaam Gebouwd

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Premium Partners
Onze Loyalty Partners

Nieuws over bouw en infrastructuur

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van bouw en infrastructuur. In deze sector brengen we nieuws over onder andere duurzame ontwikkelingen in bouwmaterialen als beton en asfalt, het hergebruik van bouwonderdelen in infrastructurele projecten, maatregelen op het gebied van duurzame waterinfrastructuur en innovaties die de CO2-reductie van de bouwsector mogelijk maken. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Vastgoed & Infra