Insider - blijf op de hoogte van de laatste duurzame trends

Insider - blijf op de hoogte van de laatste duurzame trends

Slimme vernieuwers krijgen een podium

Elke dag brengt de redactie van DuurzaamBedrijfsleven al het nieuws over duurzaam ondernemen, afgestemd op de behoeftes van professionals. Dit is gratis, en dat zal ook zo blijven. We hopen dat je geniet van onze content en dat we een bijdrage leveren aan het handelingsperspectief dat je zoekt.

Wat is het Insiders-netwerk?

Onze betalende gebruikers genieten daarnaast van veel extra voordelen. Als Insider blijf je nog beter op de hoogte van nieuws en achtergronden over duurzaam ondernemen. Met onze nieuwsbrief ‘Daily Focus’ ontvang je dagelijks het laatste nieuws in je inbox. Maandelijks schotelen we je verdieping voor in belangrijke thema’s of sectoren met de ‘Monthly Insights’. Uiteraard ontvang je ook onze wekelijkse ‘Weekly Updates’.

Door Insider te worden ondersteun je ons in de stappen die we zetten om je dagelijks een compleet overzicht van nieuws en achtergronden rondom duurzaam ondernemen en innovatie te leveren. Je helpt ons investeren in groei en kwaliteit van ons aanbod.

Daar staat tegenover dat we met je samenwerken om het tempo waarin je organisatie innoveert, te versnellen. We helpen je om een groot podium te vinden voor de duurzame ontwikkelingen die jij belangrijk vindt. Uiteraard houden wij hierbij vast aan onze onafhankelijke positie. Daarvoor krijg je de beschikking over:

 1. 1

  Een uploadmodule: Insiders voeden de redactie van DuurzaamBedrijfsleven direct met interessante informatie over duurzaam ondernemen. Onze journalisten en analisten gaan er dan mee aan de slag. Wanneer DuurzaamBedrijfsleven jouw tip gebruikt, krijg je als Insider in het artikel de rol van expert en vernieuwer.

 2. 2

  Een netwerk van vernieuwers: Insiders komen via DuurzaamBedrijfsleven online en offline met elkaar in contact. Door bijeenkomsten en evenementen behoor je tot de voorhoede en blijf je op de hoogte van alle laatste trends en innovaties op het gebied van duurzaam ondernemen.

Voor wie is het Insiders-netwerk?

Insiders zijn vernieuwers die duurzaam ondernemen en innovatie op de voet volgen. Het zijn professionals, studenten, ondernemers en trendwatchers die relevante duurzame ontwikkelingen herkennen en deze willen delen met hun omgeving. Insiders zien in dat succesvol duurzaam ondernemen leidt tot ontwikkeling en groei. Als Insider versnel je dit proces en versterk je je eigen imago als expert.

Infographic Insiders Netwerk
Word Insider

Slimme vernieuwers krijgen een podium

Insiders worden onderdeel van de community van DuurzaamBedrijfsleven en profiteren van:

 • Dagelijks het laatste nieuws via DuurzaamBedrijfleven.nl
 • Elke dag onze nieuwsbrief ‘Daily Focus’
 • Maandelijkse analyses en trends in ‘Monthly Insights’
 • Wekelijks de meest gelezen berichten in ‘Weekly Update’
 • Een Insiders-uploadservice voor free publicity
 • Exposure als vernieuwer en expert
 • Hoogstaande events
 • Het Insiders Netwerk
 • Reageren op berichten

Meld je aan
Bekijk DuurzaamBedrijfsleven nieuwsbrief via e-mail

Voor meer informatie

klik hier