EnergieWijzer helpt boeren verduurzamen

Duurzame energie tuinbouw

29-09-2016 12:13 | Door: Chris Thijssen

Greenport Noord-Holland Noord heeft de agrarische EnergieWijzer geïntroduceerd. Deze wijzer geeft agrarische ondernemers praktische hulp op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

Zo geeft de EnergieWijzer tips en informatie over onderwerpen als koeling, zonnepanelen, LED-verlichting, houtpelletkachels en windmolens.

Daarnaast geeft de wijzer tips voor ondernemers die op zoek zijn naar subsidie- en fiscale regelingen voor een efficiënter energiegebruik en de opwekking van duurzame energie.

Duurzame tuinbouw

Met de online tool richt Greenport Noord-Holland Noord zich op ondernemers in de bollenteelt, glastuinbouw, zaadveredeling, fruitteelt, dierhouderij en vollegrondsgroenteteelt.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Greenport Noord-Holland Noord | Foto: public domain

Door: Chris Thijssen

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Groothandel & Retail, Voeding & Dranken, Landbouw & Visserij en Kleding. Altijd op zoek naar oplossingen voor een duurzame productieketen.Nieuws over landbouw en visserij

De landbouw en visserij staan voor grote uitdagingen om de wereld te voeden zonder de aarde verder uit te putten. Zowel de tuinbouw, akkerbouw, sierteelt en veeteelt als vissers ontwikkelen innovaties om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame producten te leveren. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Landbouw & Visserij