Duurzame bezorgdienst Bubble Post zet fietsen met koeling in

Bubble Post

22-04-2016 12:07 | Door: Chris Thijssen

De Gentse start-up Bubble Post, die ook in Nederland op duurzame wijze goederen levert, presenteert nieuwe cargofietsen met koelruimtes. Hiermee kunnen de koeriers vanaf nu ook verse producten per fiets bezorgen.

Volgens de start-up resulteert dat in meer flexibiliteit voor groothandels en horecaleveranciers, schrijft TwinkleMagazine.

Bubble Post, sinds september actief in Nederland, levert bestellingen vanuit depots aan de randen van grote steden met cargofietsen en elektrische voertuigen. Een zelfontwikkeld IT-systeem berekent de meest efficiënte route voor bezorging.

Uitbreiding service

Voorheen waren alleen de elektrische voertuigen voorzien van koelruimtes. Volgens Bubble Post vindt het merendeel van de leveringen echter per fiets plaats. Door ook de cargofietsen te voorzien van koelruimtes, breidt de start-up zijn service voor versproducten uit.

In Nederland is de koeriersdienst actief in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Breda. Bubble Post bezorgt voor bedrijven als Staples, Bloomon en Vente-Exclusive.com.

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Bron: TwinkleMagazine, Bubble Post | Foto: Bubble Post (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

Door: Chris Thijssen

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Groothandel & Retail, Voeding & Dranken, Landbouw & Visserij en Kleding. Altijd op zoek naar oplossingen voor een duurzame productieketen.Onze Premium Partners

Nieuws over logistiek en transport

De sectorpagina logistiek en transport belicht duurzame ontwikkelingen voor transportbedrijven en logistieke ondernemingen. Vervoer via de weg, via de scheepvaart, de binnenvaart of over het spoor, tal van innovaties zorgen voor efficiëntere logistieke processen en schone, groene transportstromen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Transport & Logistiek