Klanten Taxi2airport kunnen nu ook elektrische taxi kiezen

30-09-2016 12:00 | Door: Hidde Middelweerd

Taxi2airport biedt klanten nu de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische taxi. Deze optie is in het online-boekingssysteem verwerkt om consumenten een bewuste optie te bieden.

Taxi2airport is het eerste online taxibedrijf dat deze optie aanbiedt. Dit meldt het taxibedrijf in een persbericht.

Taxi's

Taxi2airport biedt wereldwijd taxiritten aan van en naar het vliegveld. In Nederland worden er iedere week meer dan een miljoen passagiers naar hun bestemming gebracht. Veel potentie op het gebied van duurzaamheid dus.

Duurzaam

De taxibranche in Nederland houdt zich steeds meer bezig met duurzaamheid. Zo zijn er in Nederland groengas-pompen geïnstalleerd op verzoek van taxibedrijven en stapte Schiphol over op elektrisch taxivervoer. Ook kwam er een taxibedrijf op de markt met een volledig elektrisch wagenpark

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Taxi2airport | Foto: Taxi2airport

Door: Hidde Middelweerd

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren ICT, Transport & Logistiek en Mobiliteit.Onze Premium Partners

Nieuws over logistiek en transport

De sectorpagina logistiek en transport belicht duurzame ontwikkelingen voor transportbedrijven en logistieke ondernemingen. Vervoer via de weg, via de scheepvaart, de binnenvaart of over het spoor, tal van innovaties zorgen voor efficiëntere logistieke processen en schone, groene transportstromen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Transport & Logistiek