Thuisbezorgd.nl stapt volledig over op elektrische fietsen

10-10-2016 19:00 | Door: Hidde Middelweerd

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl gaat maaltijden voortaan per elektrische fiets bezorgen. Voorheen deed de koeriersdienst dit voornamelijk per scooter. Of per gewone fiets, voor kleinere afstanden.

Dit meldt Thuisbezorgd.nl op zijn website.

Elektrische fiets

Thuisbezorgd.nl maakte in juni bekend dat het zelf ook bezorgingen ging uitvoeren, voor restaurants die zelf geen bezorgers in dienst hebben. Dit om het aanbod van restaurants op de website te vergroten. Inmiddels doet het bedrijf dit in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, voor tientallen restaurants.

“Elektrische fietsen leveren veel snelheidswinst op ten opzichte van normale fietsen”, zegt Marcus Lantzendorffer, directeur klantenservice, op de website van Thuisbezorgd.nl. “De maaltijd arriveert hierdoor warm bij de consument.”

Elektrisch vervoer

Thuisbezorgd.nl gaat daarnaast samenwerken met leveranciers van elektrisch vervoer, om vervolgens aangesloten restaurants aan te sporen om ook over te stappen op elektrisch vervoer.

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Bron: Thuisbezorgd.nl | Foto's: Thuisbezorgd.nl

Door: Hidde Middelweerd

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren ICT, Transport & Logistiek en Mobiliteit.Onze Premium Partners

Nieuws over logistiek en transport

De sectorpagina logistiek en transport belicht duurzame ontwikkelingen voor transportbedrijven en logistieke ondernemingen. Vervoer via de weg, via de scheepvaart, de binnenvaart of over het spoor, tal van innovaties zorgen voor efficiëntere logistieke processen en schone, groene transportstromen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Transport & Logistiek