TringTring laat iedere Amsterdammer bezorgen

Fietsen Amsterdam

03-06-2015 12:12 | Door: Jerom van Gemert

Iedereen kan nu boodschappen bezorgen voor ruim twintig winkels. Maar het moet wel met de fiets. Het nieuwe bezorgplatform TringTring is in Amsterdam van start gegaan.

Klanten plaatsen een bestelling bij een van de aangesloten winkels via de app van de fietsbezorgdienst TringTring. De bestelling wordt binnen een uur bezorgd op de fiets door iemand die zich heeft aangemeld als bezorger. De bezorgers krijgen minimaal €5 per bestelling.

TringTring heeft veel overeenkomsten met platformen zoals Uber en Nimber, maar onderscheidt zich door uitsluitend per fiets te bezorgen. Hierdoor bespaart de start-up meer op CO2-uitstoot dan diensten die een bestelling met scooters of auto’s bezorgen.

Onder andere de Amsterdamse voedingsmiddelenwinkels SLA, Bilder & de Clerq en de sappenbar Roots hebben zich al aangesloten bij de bezorgservice. Aanmelden als winkel kan via de website, en als bezorger via de app. Het platform dat voorlopig nog alleen in Amsterdam actief is, wil binnenkort uitbreiden naar andere Nederlandse steden.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Bronnen: TringTring, Retailnews | Foto: FaceMePLS via Flickr, Creative Commons (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

 

Door: Jerom van Gemert

Stagiair duurzaambedrijfsleven.nl. Masterstudent biologie. Volgt de specialisatietrack plantengenetica met een major wetenschapscommunicatie. Geïnteresseerd in duurzaamheid en wetenschap.Onze Premium Partners

Nieuws over logistiek en transport

De sectorpagina logistiek en transport belicht duurzame ontwikkelingen voor transportbedrijven en logistieke ondernemingen. Vervoer via de weg, via de scheepvaart, de binnenvaart of over het spoor, tal van innovaties zorgen voor efficiëntere logistieke processen en schone, groene transportstromen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Transport & Logistiek