Bavaria wil met software van Ortec brouwerijlogistiek verbeteren

14-08-2015 07:27 | Door: Dimitri Reijerman

Bierbrouwer Bavaria wil zijn logistieke processen verder optimaliseren met de proces- en planningssoftware van de firma Ortec. Het nieuwe planningssysteem kan onder andere chauffeurs sneller naar de klant sturen door de te rijden routes dynamisch aan te passen.

Bavaria denkt met de software van Ortec de routes en de planning voor distributie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren. Ortec Service Planning zou deze mogelijkheden bieden met een enkel pakket voor de diverse planprocessen binnen de bierbrouwerij.

Ortec claimt dat er met zijn software logistieke processen besparingen behaald kunnen worden. De Ortec Service Planning-software kan bijvoorbeeld chauffeurs een andere, snellere route geven op basis van de situatie op de weg en de planning.

Met behulp van gps-sensors is het systeem in staat om verkeersopstoppingen te detecteren. Het planningspakket is met mobiele apparatuur toegankelijk.

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Bron: Bavaria | Foto: Bavaria

Door: Dimitri Reijerman

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt nieuws en ontwikkelingen in de sectoren ICT, Finance, Mobiliteit en Logistiek. Zoekt ook de innovatie en duurzame trends op plekken waar dat niet direct wordt verwacht.Onze Premium Partners

Nieuws over logistiek en transport

De sectorpagina logistiek en transport belicht duurzame ontwikkelingen voor transportbedrijven en logistieke ondernemingen. Vervoer via de weg, via de scheepvaart, de binnenvaart of over het spoor, tal van innovaties zorgen voor efficiëntere logistieke processen en schone, groene transportstromen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Transport & Logistiek