Nieuw: betalen bij Fastned met laadpas EV-Box en ANWB

snellaadstation fastned laadpas

12-07-2016 10:15 | Door: Eelco Brandes

De laadpassen van EV-Box en ANWB kunnen vanaf heden als betaalmethode gekoppeld worden aan de Fastned-app. Zo kunnen elektrische rijders met vrijwel iedere laadpas, tankpas en creditcard snelladen bij Fastned.

Na het eenmalig invoeren van het betreffende pasnummer in de Fastned-app kunnen elektrische rijders laadsessies starten en stoppen met de Fastned-app. “Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur, wat scheelt in de administratie”, aldus Fastned.

Eerder was Bart Lubbers van Fastned te gast in DuurzaamBV Radio, luister hier terug:

De koppeling is reeds operationeel, dus gebruikers van een elektrische auto met een pas van EV-Box en ANWB kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid.

Kristof Vereenooghe van EV-Box: “Door middel van slimme, kwalitatieve laadoplossingen met een groot gebruiksgemak willen we de revolutie van duurzaam vervoer versnellen. Het snellaadnetwerk van Fastned is onderdeel van die versnelde revolutie, we vinden het daarom erg fijn dat we dit netwerk nu ook toegankelijk hebben gemaakt voor EV-Box pashouders.”

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Fastned | Foto: Fastned (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

Door: Eelco Brandes

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Energie, Grondstoffen & Verpakkingen en Industrie & Chemie. Altijd op zoek naar baanbrekende duurzame innovaties die energie geven.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit