Fastned opent eerste snellaadstation in de stad

fastned snellaadstation

15-07-2016 11:45 | Door: Eelco Brandes

Fastned heeft in Den Haag het eerste stedelijke snellaadstation geopend. Daarmee claimt het bedrijf een primeur.

Eind 2015 maakte Fastned bekend een samenwerking aan te gaan met de gemeente Den Haag. De benodigde vergunningen zijn inmiddels rond en het eerste stedelijke snellaadstation, gelegen aan de Laan van Meerdervoort is nu operationeel.

Luister de podcasts over Fastned in recente uitzendingen van DuurzaamBV Radio hieronder terug.

Fastned gaat de komende tijd nog vier stedelijke stations in Den Haag bouwen en heeft vergevorderde plannen om ook in andere steden snellaadstations te realiseren. Bij alle Fastned-stations kunnen alle typen volledig elektrische auto’s (inclusief Tesla’s) de accu super snel opladen.

Door de ontwikkeling van snelle laadstations in de stad willen Fastned en de gemeente Den Haag naar eigen zeggen inspelen op de behoefte van de elektrische rijder om overal zo snel mogelijk te kunnen laden.

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Bron: Fastned | Foto: Fastned

 

Door: Eelco Brandes

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Energie, Grondstoffen & Verpakkingen en Industrie & Chemie. Altijd op zoek naar baanbrekende duurzame innovaties die energie geven.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit