EV-Box plaatst 40.000ste laadpunt voor elektrische auto's

elektrische laadpaal

27-07-2016 14:01 | Door: Eelco Brandes

EV-Box, de internationale marktleider op het gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, heeft zijn 40.000ste laadpunt geplaatst.

EV-Box is de internationale marktleider in laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 40.000 laadpunten geïnstalleerd, voor particulieren, bedrijven, parkeervoorzieningen en grote openbare laadnetwerken.

Door het groeiende aantal elektrische rijders installeert het bedrijf ook meer laadpunten bij nieuwe marktsegmenten, zoals ondernemingen, horecabedrijven, winkels en commerciële parkeergarages.

Nieuwe klanten trekken

De mijlpaal is te vinden bij het Hotel en Restaurant Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg. “Bestuurders van elektrische auto’s hebben het recht om te vragen om laadfaciliteiten op hun favoriete bestemmingen”, aldus Kristof Vereenooghe, CEO van EV-Box.

“Central Park, by Ron Blaauw is een goed voorbeeld van een duurzaam bedrijf dat weet hoe het nieuwe klanten kan trekken en dat inziet hoe het met laadoplossingen voor elektrische rijders een betere beleving en meer gemak biedt.”

Het hoofdkwartier van EV-Box in gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in New York, Londen, Parijs en Antwerpen. De productiefaciliteiten zijn gevestigd in Nederland en de Verenigde Staten. 

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: EV-Box | Foto: EV-Box (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)

Door: Eelco Brandes

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Energie, Grondstoffen & Verpakkingen en Industrie & Chemie. Altijd op zoek naar baanbrekende duurzame innovaties die energie geven.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit