MultiTankcard en ANWB komen met duurzame mobiliteitspas

10-08-2016 07:35 | Door: Eelco Brandes

MultiTankcard en ANWB brengen een duurzame mobiliteitspas voor elektrische en plug-in hybride voertuigen op de markt.

Hiermee kunnen zakelijke rijders behalve opladen ook brandstof tanken en gebruikmaken van diensten als parkeren en ANWB Pechhulp, meldt MutiTankcard (MTc)

Alle mobiliteitskosten worden met de combipas afgerekend. Met de nieuwe pas laden pashouders hun hybride of elektrische auto bij alle beschikbare openbare laadpunten duurzaam op. Tanken kan in heel Nederland bij alle 4.200 brandstofstations. Ook autovloeistoffen en autowassen worden direct met de duurzame pas afgerekend.

Duurzaam gemak

De gemaakte kosten staan per duurzame pashouder op één maandelijkse factuur. Dit betekent dat er geen losse bonnen en aparte declaraties verwerkt hoeven te worden. Pashouders van de MTc/ANWB pas kunnen gratis gebruik maken van apps en tools van MultiTankcard om mobiel te declareren, te parkeren, tankstations te vinden en meer. 

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: ANP Pers support | Foto: public domain

Door: Eelco Brandes

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Energie, Grondstoffen & Verpakkingen en Industrie & Chemie. Altijd op zoek naar baanbrekende duurzame innovaties die energie geven.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit