Agenda: Start-ups gezocht rondom duurzame mobiliteit in Nederland

Agenda: Start-ups gezocht rondom duurzame mobiliteit in Nederland

28-03-2014 09:03 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Start-ups die bijdragen aan het verduurzamen van mobiliteit maken kans op de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs. De inzet? Belangeloze ondersteuning door coaches en consultants van de ANWB. Bovendien is er kans op € 10.000,- voor hun concept.

De ANWB, partner van New Venture, is op zoek naar nieuwe initiatieven die kunnen bijdragen aan het verduurzamen van mobiliteit. Dat is een ambitieuze doelstelling waar alle innovatiekracht in Nederland voor nodig is. Daarom ondersteunt en stimuleert de ANWB de beweging die aanwezig is bij start-ups rondom duurzame mobiliteit.

 

De Duurzame Mobiliteitsprijs

 

Inschrijving voor de laatste ronde is geopend voor deelnemers en kan tot uiterlijk 23 april 2014. Tijdens de prijsuitreiking op 26 juni 2014 zal de deelnemer met het beste idee beloond worden met € 10.000,-. In ronde 1 en 2 heeft de ANWB de Duurzame Mobiliteitsprijs uitgereikt aan ParkFlyRent. Zij stellen vakantiegangers in staat hun auto gratis te parkeren op luchthavens door de auto te verhuren tijdens hun vakantie. Voor meer informatie en de vereisten voor deelname: http://www.newventure.nl/anwb-duurzame-mobiliteitsprijs/.

Foto: The justified sinner via Flickr.com

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit