MVO-manager van het Jaar werkt bij NS

MVO-manager van het Jaar werkt bij NS

04-11-2014 16:53 | Door: Willemien Groot

Directeur Duurzaam ondernemen Carola Wijdoogen van NS is verkozen tot MVO-manager van het jaar. De verkiezing vond plaats op het vijftiende Nationaal Sustainability Congres.

De verkiezing is een initiatief van ingenieursbureau Royal HaskoningDHV, VNO-NCW en tapijttegelfabrikant Interface. De stem van de nieuwsbriefabonnees van Duurzaam Ondernemen telde mee voor 60 procent en die van de deelnemers aan het congres voor 40 procent. Carola Wijdoogen ontving de bijbehorende bokaal uit handen van juryvoorzitter Folkert van der Molen, marketingmanager milieu en duurzaamheid bij Royal HaskoningDHV.

Carola Wijdoogen was een van de drie overgebleven genomineerden voor de titel MVO-manager van het Jaar. De andere kandidaten waren Koen Eising van Aliander en Inka Pieter van KLM. De winnaar werkt sinds 2010 als directeur Duurzaam ondernemen/CSR bij NS. Wijdoogen zei eerder in een interview met DuurzaamBedrijfsleven het Groene stroomcontract tussen NS en Eneco als een van de hoogtepunten van het jaar te beschouwen.

Bron: Royal HaskoningDHV | Foto: Royal HaskoningDHV

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Willemien Groot

Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren ICT, bouw & infra, landbouw & visserij en voeding & dranken. Journalist met een passie voor duurzame innovatie.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit