Fastned werkt samen met MultiTankcard

Fastned werkt samen met MultiTankcard

03-12-2014 16:30 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De Nederlandse bouwer van snellaadstations Fastned werkt samen met MultiTankcard. Voor zakelijke rijders behoort declaratie van een snellaadsessie tot het verleden.

Bezitters van een hybride of elektrische auto voeren in de app eenmalig hun tankpas-nummer in. Betaling verloopt daarna automatisch via de tankpas.

Volgens MultiTankcard was het een logische stap om de koppeling van de pas aan snelladers te realiseren. Het bedrijf wil geen onderscheid maken tussen elektrische auto's en voertuigen op fossiele brandstoffen.“We vinden het belangrijk dat onze klanten met welke auto dan ook overal gemakkelijk kunnen tanken en laden", zegt Anno Kamphuis van MultiTankcard. "Dus ook bij Fastned.”

Bij de overeenkomst was ook leasemaatschappij Alphabet nauw betrokken. De maatschappij heeft enkele grote klanten die de pas voor de diensten van Fastned willen gebruiken. De samenwerking draagt volgens Luuk van Halder  van Alphabet bij aan het ontzorgen van leaserijders.

De koppeling is inmiddels geactiveerd. Houders van de MultiTankcard kunnen de pas direct gebruiken.

Bron: Fastned | Foto: Fastned

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit